Disclaimer

Disclaimer

De informatie op Wasmachinegids.be is met grote zorg samengesteld en wordt regelmatig geüpdatet. Wij schrijven alle teksten op de website volledig zelf en maken enkel gebruik van afbeeldingen en foto’s die vrij zijn van auteursrechten of die door onszelf zijn genomen. Wij zijn niet afhankelijk van een webshop of winkel en bepalen zelf welke content we online plaatsen, welke producten we bespreken en welke webshops we vermelden. Ook worden we niet vergoed of betaald om bepaalde producten, artikelen, besprekingen of dergelijke online te plaatsen. 

Alle teksten en afbeeldingen op Wasmachinegids.be zijn eigendom van onze website en mogen niet zonder toestemming worden gebruikt. Indien u onze content wilt gebruiken, dient u eerst contact met ons op te nemen en onze website te vermelden als bron.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten of onvolledigheden in de informatie op onze website. Bovendien kunnen er geen rechten worden ontleend aan de inhoud van onze website. Wij zijn niet verantwoordelijk voor artikelen of producten die niet werken zoals wij ze beschreven hebben. Indien u problemen ondervindt met een artikel of product dat u heeft gekocht, raden wij u aan om contact op te nemen met de betreffende winkel of webshop.

Door het gebruik van Wasmachinegids.be gaat u akkoord met deze disclaimer en de algemene voorwaarden van onze website.