Siemens

Wasmachines van Siemens

Siemens is een belangrijke speler in de witgoedindustrie en staat bekend om haar uitgebreide technologische expertise. Maar het bedrijf richt zich de laatste tijd steeds meer op de consumentenmarkt. Siemens heeft al 170 jaar ervaring met het maken van apparaten die het leven comfortabeler maken en volgt het motto ‘Ingenuity for life’ dan ook op de voet in haar producten.

Duurzaamheid

 Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van het beleid bij Siemens. Sinds 2015 heeft het bedrijf het ‘CO2-neutraal programma’, waarmee het de uitstoot van CO2 wil halveren. Dit doel zie je terug in de energiezuinige en milieuvriendelijke producten die Siemens op de markt brengt, waaronder wasmachines met een energielabel van A+++. De nieuwere wasmachines zijn voorzien van iSensoric-sensoren die precies weten hoeveel was er in de machine zit en het wasprogramma daarop aanpassen. Hierdoor wordt onnodig water- en energieverbruik voorkomen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de was.

10 jaar garantie

Siemens streeft er altijd naar om haar wasmachines verder te ontwikkelen en aan te passen aan de behoeften van moderne huishoudens. Hierdoor zijn de nieuwere modellen voorzien van slimme en innovatieve functies, waarmee de wasmachine naar een hoger niveau wordt getild. Daarnaast biedt Siemens 10 jaar garantie op de motor van haar wasmachines, waardoor je verzekerd bent van een duurzaam apparaat en goede service als het toch niet aan de verwachtingen voldoet.
 
Met Siemens kun je rekenen op een wasmachine die niet alleen energiezuinig is, maar ook nog eens van hoge kwaliteit. De wasmachines zijn voorzien van handige functies, zoals iSensoric-sensoren en andere innovatieve opties, waarmee het wassen nog effici├źnter wordt. Daarnaast biedt Siemens garantie op de motor en kun je erop vertrouwen dat je een duurzaam apparaat in huis haalt. Met Siemens maak je het wassen van je kleding een stuk eenvoudiger en comfortabeler.

Overzicht van alle merken: