Samsung

Wasmachines van Samsung

Samsung is al jaren een belangrijke speler op de consumentenmarkt voor huishoudelijke apparaten. Dit wereldwijde bedrijf behoort tot de top van de groeiende markt, waaronder ook de witgoedmarkt. Bij Samsung staat duurzaamheid voorop, zowel voor de wasmachine zelf als voor het milieu. Ze streven naar een energiezuinige manier van wassen, waardoor elke wasmachine minimaal het energielabel B heeft, wat staat voor laag water- en energieverbruik. Dit is gunstig voor de consument en het milieu. Dankzij de Samsung Eco Bubble-functie wordt dit mogelijk gemaakt.

Prijscategorieën

De prijzen van Samsung wasmachines liggen in verschillende prijscategorieën. Als je kiest voor een geavanceerdere machine, dan zijn de prijzen hoger. Maar deze hogere prijs vertaalt zich ook in de kwaliteit van de wasmachine.

Samsung streeft naar machines met zo min mogelijk onderhoud, een lange levensduur en handige en energiezuinige functies. Naast een energiezuinig beleid, wil Samsung ook het leven van de consument zo eenvoudig en plezierig mogelijk maken. Dit zie je terug in de Add Wash-functie, waarmee je tijdens een wasbeurt extra was kunt toevoegen zonder een nieuwe wasbeurt te hoeven starten. Daarnaast biedt de wasmachine een breed scala aan wasprogramma’s, zodat er voor iedere consument een geschikte machine is met bijbehorende wasprogramma’s. Bovendien heeft een Samsung wasmachine een fraai uiterlijk. De designers hebben bijvoorbeeld de Crystal Blue wasmachine ontwikkeld, met een kristalblauwe deur die een stijlvolle uitstraling geeft aan de wasmachine.

Milieuvriendelijk

Samsung combineert duurzaamheid met gemak en biedt verschillende functies om het wassen zo makkelijk mogelijk te maken voor de consument. Zo bevat de wasmachine een stille inverter motor, waardoor de machine minder geluid maakt en dus minder storend is. Ook biedt de wasmachine automatische dispensers die wasmiddel, wasverzachter en bleekmiddel automatisch doseren, waardoor je nooit meer te veel gebruikt. Dit bespaart niet alleen geld, maar is ook beter voor het milieu.

Bij Samsung is er ook aandacht voor hygiëne en gezondheid. De hygiënische stoomfunctie zorgt voor een grondige reiniging van de was en verwijdert 99,9% van de bacteriën en allergenen. Dit is vooral handig voor mensen met een gevoelige huid of allergieën. De Diamond Drum-trommel beschermt kleding en voorkomt slijtage, waardoor de kleding langer meegaat.

Kortom, Samsung staat voor duurzaamheid, kwaliteit, gemak en hygiëne. Het brede assortiment van Samsung biedt voor elke consument een geschikte wasmachine. Dankzij de vele handige functies, het fraaie uiterlijk en de goede service van Samsung is het een betrouwbaar merk voor een wasmachine.

Overzicht van alle merken: