Miele

Wasmachines van Miele

Miele is in 1899 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van huishoudelijke apparaten. Het Duitse merk staat voor duurzaamheid, energiebesparing, gebruikersgemak, kwaliteit en niet te vergeten een prachtig design. Het motto van Miele is “Immer Besser” en daarom wordt er voortdurend gewerkt aan de verbetering van de beschikbare apparatuur op de markt.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Miele en dat is duidelijk te zien aan het lidmaatschap van Global Impact, maar ook aan de machines zelf. De beschikbare wasmachines hebben het energielabel A+++ en behoren daarmee tot de meest zuinige wasmachines op de markt. Miele wasmachines zijn zeer efficiënt in het omgaan met energie, water en wasmiddel, terwijl ze toch een uitstekend wasresultaat weten te bereiken in een korte tijd. Dankzij het nieuwe PowerWash-programma is de wasmachine al in 60 minuten klaar. Dit komt door een unieke sopregulatie, waardoor het wassen sneller, schoner en zuiniger wordt. Ook bevatten de nieuwe wasmachines een TwinDos-systeem, dat automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter doseert op basis van de hoeveelheid was in de trommel. Hierdoor wordt voorkomen dat er teveel wasmiddel wordt gebruikt, wat niet alleen wasmiddel bespaart, maar ook onnodig water en energie.

Klantvriendelijkheid

Miele streeft ook naar klantvriendelijkheid en het makkelijker maken van het leven van de consument. Dit is onder andere te zien aan de verschillende functies die de wasmachine bevat om het werk voor de consument te verminderen. Zo heeft de wasmachine een kledingbeschermende trommel die zorgt voor minder slijtage, en is er ook een stoomfunctie om te voorkomen dat er onnodig veel gestreken moet worden. De wasmachine bevat veel programma’s om alle soorten was zo efficiënt en goed mogelijk te wassen. Het bedieningspaneel is overzichtelijk en makkelijk te bedienen, wat zorgt voor een hoog bedieningsgemak.

De duurzaamheid en kwaliteit van Miele’s apparatuur zorgen voor een uitstekende service. Het merk geeft een goede garantie en de service is dan ook uitstekend. Miele’s wasmachines zijn gemaakt om lang mee te gaan en bieden daarom een uitstekende investering in de toekomst. Het merk staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame apparatuur en is daarmee een uitstekende keuze voor degenen die waarde hechten aan kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid.

Overzicht van alle merken: