AEG

Wasmachines van AEG

AEG wasmachines zijn de bestverkochte wasmachines en staan bekend om hun betrouwbaarheid en kwaliteit. Al 125 jaar is AEG een toonaangevend merk op het gebied van huishoudelijke apparatuur. Het merk richt zich met veel aandacht op het design en vooral ook op de kwaliteit van de wasmachine. Door continue innovatie bieden AEG wasmachines de nieuwste technologie├źn, om het leven van de consument makkelijker te maken en de wasmachine zo functioneel, duurzaam en energiezuinig mogelijk te maken.

Nieuwe functies

De kwaliteit van het wassen wordt steeds beter door de nieuwe functies. Zo beschikken de meeste AEG wasmachines over een ProTex trommel, die de was beschermt tegen slijtage, en een SoftWater technologie, die het water eerst filtert voordat het in aanraking komt met de was. Dit zorgt ervoor dat de stof en kleur van de was beter beschermd blijven. Daarnaast hebben de nieuwste AEG wasmachines een programma met extra lage temperatuur, waarbij dezelfde resultaten worden behaald.

Stoomfunctie

Ook bevatten AEG wasmachines een stoomfunctie, zodat kleding zo kreukvrij mogelijk uit de wasmachine komt. AEG heeft ook als doel om de CO2-uitstoot aanzienlijk te verminderen. De nieuwe AEG wasmachine heeft daarom een energielabel in de hoogste klasse. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de ProSense sensoren, die de hoeveelheid was in de wasmachine meten en het wasprogramma hierop aanpassen. Hierdoor verbruikt de wasmachine bij minder was minder water en energie en wast het programma korter. Dit is niet alleen goed voor de portemonnee van de consument, maar ook voor het milieu.

10 jaar garantie

Duurzaamheid is een belangrijk punt voor AEG. Met de 10 jaar garantie op de inverter motor garandeert AEG een goede kwaliteit, waardoor consumenten jarenlang plezier hebben van hun wasmachine. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan biedt AEG uitstekende service met 10 jaar garantie. Kies daarom voor een AEG wasmachine, voor betrouwbare, energiezuinige en duurzame topkwaliteit.

Overzicht van alle merken: